Ala Adı Kaydı İle İlgili Kamuoyuna Önemli Duyuru
VIIMASED UUENDUSED JA PAKKUMISED

Ala Adı Kaydı İle İlgili Kamuoyuna Önemli Duyuru

AVALDAMISE KUUPÄEV
19.10.2011 14:46
KÕIK KAMPAANIAD

Taristu Funktsioonid

Ultra SSD
10x kiirem juurdepääs
1.5 Tbit/s DDoS kaitse
Riistvarakaitse standard
24/7 tehniline tugi
Eluaegne asjatundlik tugi

On teil küsimusi?

Meie asjatundlik tugimeeskond on valmis teid aitama ööpäevaringselt 24/7.

Loo tugipilet

Teadaande üksikasjad


17 Ekim 2011 tarihli sabah.com.tr  kaynaklı,  Habertürk başta olmak üzere internet basınında ve teknoloji sitelerinde yer bulan “İnternette, .com, .org, .net  tarih oluyor” başlıklı haber ile ilgili kamuoyu duyurusudur.

Habere konu olan İnternet Tahsisli Sayılar ve İsimler Kurumu  ICANN’ın  2011 Singapur toplantısında  alınan kararlar gereği, şu an kullanımda olan (com, net,  org)  gibi tüm global uzantıların dahil olduğu 22 gTLD ve ( .uk  .tr .ru) gibi bölgesel uzantıları temsil eden  273 adet ccTLD uzantısına  ek olarak,  yeni  domain oluşumları için  başvuruların  değerlendirmeye alınmasına dönük karar,  ilgili yayım organlarınca kamuoyuna;  com, net, org gibi halihazırda kullanımda ve yeni kayıtlara açık olan uzantıların tamamen kaldırılacağı yönünde aksettirilmiştir.

Kamuoyunda ve özellikle domain hak sahipleri arasında infiale neden olan bu haberin asılsız olduğunu ve 2012’de başlatılacak yeni sürecin sadece yeni uzantıların oluşmasını hedeflediğini,  şu an kullanımda olan hiçbir uzantının hak sahipliğini kaldırmayacağını ve/veya kullanımını engellemeyeceğini  tüm uzantılardaki alan adı hak sahiplerine ve kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.

TINGIMUSED

1

Kampaania eelised kehtivad piiratud aja jooksul ja vastavalt saadavusele.

2

Yöncü Bilişim Çözümleri jätab endale õiguse kampaania tingimusi igal ajal muuta või tühistada.

Toome teid üle teenusesse Yöncü!

Võtke meiega ühendust, et viia oma teenused kiiresti teistelt pakkujatelt üle meie ettevõttele ööpäevaringse kiire toega.

Ülekandevorm

Tehingu Kinnitus

Kas olete kindel, et soovite seda toimingut teha?