Ala Adı Kaydı İle İlgili Kamuoyuna Önemli Duyuru
FA'AALIGA FOU MA OFO

Ala Adı Kaydı İle İlgili Kamuoyuna Önemli Duyuru

ASO FA'ASALALAU
19.10.2011 14:46
FA'ASALALAUGA UMA

Tulaga o le Atinaʻe

Ultra SSD
10x Fa'avavevave Avanoa
1.5 Tbit/s Puipuiga a le DDoS
Tulaga Faʻataʻitaʻi o le Puipuiga o Mea Faigaluega
Lagolago Fa'atekinolosi 24/7
Lagolago Fa'apitoa mo le Olaga Atoa

Iai ni Fesili?

Ua sauni la matou vaega lagolago fa'apitoa e fesoasoani ia te oe 24/7.

Fausia se Tiketi Lagolago

Faʻamatalaga o Faʻasalalauga


17 Ekim 2011 tarihli sabah.com.tr  kaynaklı,  Habertürk başta olmak üzere internet basınında ve teknoloji sitelerinde yer bulan “İnternette, .com, .org, .net  tarih oluyor” başlıklı haber ile ilgili kamuoyu duyurusudur.

Habere konu olan İnternet Tahsisli Sayılar ve İsimler Kurumu  ICANN’ın  2011 Singapur toplantısında  alınan kararlar gereği, şu an kullanımda olan (com, net,  org)  gibi tüm global uzantıların dahil olduğu 22 gTLD ve ( .uk  .tr .ru) gibi bölgesel uzantıları temsil eden  273 adet ccTLD uzantısına  ek olarak,  yeni  domain oluşumları için  başvuruların  değerlendirmeye alınmasına dönük karar,  ilgili yayım organlarınca kamuoyuna;  com, net, org gibi halihazırda kullanımda ve yeni kayıtlara açık olan uzantıların tamamen kaldırılacağı yönünde aksettirilmiştir.

Kamuoyunda ve özellikle domain hak sahipleri arasında infiale neden olan bu haberin asılsız olduğunu ve 2012’de başlatılacak yeni sürecin sadece yeni uzantıların oluşmasını hedeflediğini,  şu an kullanımda olan hiçbir uzantının hak sahipliğini kaldırmayacağını ve/veya kullanımını engellemeyeceğini  tüm uzantılardaki alan adı hak sahiplerine ve kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.

TULAFONO MA TU'UGA

1

O fa'amanuiaga o fa'asalalauga e aoga mo se taimi fa'atapula'aina ma fa'atatau i le maua.

2

Yöncü Bilişim Çözümleri e taofia le aia tatau e sui pe fa'aleaogaina ai tulaga o le fa'asalalauga i so'o se taimi.

Tu'u mai matou e fa'agasolo oe i le Yöncü!

Faʻafesoʻotaʻi matou mo le faʻavavevaveina o au tautua mai isi kamupani e tuʻuina atu i la matou kamupani ma le 24/7 lagolago vave.

Pepa Fa'atumu o le Fesiita'iga

Faʻamaoniga o Fefaʻatauaʻiga

E te mautinoa e te mana'o e fa'atino lenei fefa'ataua'iga?