Boela kwa Setlhopheng

Plesk Panelde CSR Kodu Oluşturmak (SSL için)

Kgoro ya Thuto
1 - Plesk Kontrol Panelinize giriş yapınız.
2 - Domains (Alan Adları) butonuna tıklayınız. Karşınıza sahip olduğunuz alan adları gelecektir.
3 - Buradan SSL Sertifika başvurusu için CSR kodu üretmek istediğiniz alan adının üzerine tıklayınız.
4 - Alan adına tıkladıktan sonra açılan yönetim konsolunda Certificates bağlantısına tıklayınız.
5 - Add New Certificate (Yeni Sertifika Ekle) bağlantısı ile Certificate Setup Page (Sertifika Kurulum Sayfası)'e ulaşınız.
6 - Sertifika bilgileri kısmına, SSL ile güvenli hale getirmek istediğiniz web siteniz ile ilgili detayları doğru ve eksiksiz olarak girdikten sonra sağ tarafta bulunan Request (İstek) butonuna tıklayınız.
7 - Plesk, girmiş olduğunuz bilgiler ile CSR kodunuzu otomatik olarak üretecek ve kayıtlı e-posta adresinize gönderecektir. Gelen e-posta mesajındaki CSR kodu ile web sitemiz üzerinden SSL Sertifika başvurusu yapabilirsiniz.
5.643 Pono
02.02.2013

Ditshwaelo

A re go fudusetse kwa go Yöncü!

Ikgolaganye le rona go fudusa ditirelo tsa gago ka bonako go tswa go batlamedi ba bangwe go ya kwa khamphaneng ya rona ka tshegetso ya 24/7 e e potlakileng.

Foromo ya Phetiso

Tlhomamiso ya Tsamaiso

A o na le nnete ya gore o batla go dira tiro eno?