Küçük Bir Değişiklik Gerek

TheSoaD
Kayıtlı Üye
30.07.2013 18:12 1
İlk Önce Siteme Giriniz ! http://torrent-frm.tk/ sitemin başlarında hoşgeldin misafir ! yazısını Göreceksin! onun hemen üstünde MyBB resmini düzeltmek istiyorum nasıl yapabilirim !
andrey_vucinic
Engelli
30.07.2013 18:25 2
Admin KP > Temalar Şablonlar > Default Tema yüklü ona tıklayın > Açılan sayfada logo adresi var oraya link eklemelisiniz.



Veya Yaptığınız Logoyu Ftp'de İmagese girin (Fotoğrafın uzantısınız gif yapın) onun içindeki logo.gifi silin kendinizinkini yükleyin 😊 veya logo.png ise yeniden adlandır deyin ve logo.gif yapın. Ama ilk üsteki dediğimi yaparsanız zorluk çekmessiniz.
Cengiz TAŞTAN
Kayıtlı Üye
01.09.2013 15:47 3
Doğaç haklı.1. dedigini yaparsan seri yaparsın 😊
izzet22
Kayıtlı Üye
09.04.2019 07:35 4
https://www.n11.com/arama?q=m%C3%BCzik+kutusu+http%3A%2F%2Fkesintisizradyo.com burda bende bir ağaç resmi çıkıyor sizde ne çıkıyor arkadaşlar?

E komo i loko e kākau i kahi pane

Pono ʻoe e komo e kākau i kahi pane i kēia kumuhana.

Komo Lālā

E hui pū me ke kūkākūkā

E komo a i ʻole e hoʻopaʻa inoa e wehe i kahi kumuhana hou a i ʻole e pane.

Manaʻo Kōkua o ka Lā
HŌʻANO HOU

Aia i loko o ka pale Layer 7 DDoS kahi ʻenekini hōʻoia JS holomua e kānana i nā kaʻa bot.

Manaʻo Kōkua 1/4

E neʻe mākou iā ʻoe i Yöncü!

E hoʻokaʻaʻike mai iā mākou no ka hoʻololi wikiwiki ʻana i kāu mau lawelawe mai nā mea hoʻolako ʻē aʻe i kā mākou ʻoihana me ke kākoʻo wikiwiki 24/7.

Pepa Hoʻolilo

Hoʻopaʻa Hana

Makemake maoli anei ʻoe e hana i kēia hana kālepa?