Telefon Numaramı Güncelledim

UgurBey
Kayıtlı Üye
27.09.2013 11:30 1
Telefon Numaramı Güncelledim Ama Sms Kod gelmiyor http://www.yoncu.com/uye_sms_rapor.php Buradan Baktıgımdada Telefon Numaramın Yanında Rapor Yok Diyor ?
UgurBey
Kayıtlı Üye
27.09.2013 11:33 2
Şimdi Beklemede Oldu Yazı Ama Hala Gelmedi Sms
Rıdvan.D.
Süper Admin
27.09.2013 17:49 3
Sayın UgurBey,



Sistemimiz yurt içi/dışı tüm GSM numaralarına onay kodunu otomatik olarak göndermektedir. Sistemsel yoğunluklarda onay kodu ulaşması zaman alabilmektedir.



Onay kodunun Gönderim ve Ulaşım durumunu Üye İşlemleri / SMS Raporu (http://www.yoncu.com/uye_sms_rapor.php) menüsünden görebilirsiniz.



Durum "Beklemede" ise sonuçlanana kadar GSM hattınıza SMS gelmesini bekleyiniz, tekrar gönderiminiz onay kodunun değişmesine ve ulaşımın gecikmesine sebebiyet verebilir.



Durum "Başarısız" ise GSM numaranız hatalı olabilir, operatörünüzde veya hattınızın şebekesi ile ilgili problem olabilir. GSM Numara doğruluk kontrolünüzü Üye İşlemleri / Üye Bilgilerim (http://www.yoncu.com/uye_bilgilerim.php) adresinden yapabilirsiniz. GSM Numaranız doğru ise bir süre bekleyerek yeniden onay kodu talebinde bulunabilirsiniz.



Tüm işlemlere rağmen onay kodu GSM hattınıza ulaşmıyor veya durum "Başarılı" görünüyor fakat SMS gelmiyor ise sistemde kayıtlı GSM numaranızdan müşteri hizmetlerimizi arayarak onay kodunuzu telefonda alabilirsiniz.



Müşteri hizmetlerimizi 7 gün 24 saat +90 (216) 99 000 99 veya +90 (216) 606 00 96 numaralarından ulaşabilirsiniz.



Saygılarımla.
mhakanki
Engelli
09.01.2016 23:54 4
Şimdi Beklemede Oldu Yazı Ama Hala Gelmedi Sms

demişsinde bekleme ne demek beklemede demek hala bitmedi olmadı demek



Sistemde beklemede yazıyor bebe durum nedir diyor
denizim.yaren
Kayıtlı Üye
05.12.2016 11:12 5
Benim onaylandı.

Deebii barreessuuf seenaa

Mata-duree kanaaf deebii barreessuuf seenuu qabdu.

Seensa Miseensaa

Maree Irratti Hirmaadhaa

Mata-duree haaraa banuuf ykn deebii kennuuf seenaa ykn galmaa'aa.

Gorsa Guyyichaa
JIJJIIRI

Eegumsa Layer 7 DDoS tiraafiika boottii calaluuf mootora mirkaneessaa JS ammayyaa of keessaa qaba.

Gorsa 1/4

Gara Yöncütti isin haa dabarsinu!

Tajaajiloota keessan dhiyeessitoota biroo irraa gara dhaabbata keenyaatti deeggarsa saffisaa 24/7 wajjin saffisaan dabarsuuf nu qunnamaa.

Foormii Dabarsaa

Mirkaneessa Daldalaa

Hojii kana raawwachuu barbaaduu keessan mirkanaa'aadhaa?