650 Kullanıcı var takipçi 3 şaka gibi
mehmet33
Kayıtlı Üye
20.11.2016 10:39
1
Merhabalar,
http://prntscr.com/d9i1ik
650 ye yakın kullanıcı var Ama takipçi yorum beğeni gönderirken 5 10 tane max gönderiyor.
Nasıl yardımcı olabilirsiniz ?
Sorun neyden kaynaklı ?
http://prntscr.com/d9i1ik
650 ye yakın kullanıcı var Ama takipçi yorum beğeni gönderirken 5 10 tane max gönderiyor.
Nasıl yardımcı olabilirsiniz ?
Sorun neyden kaynaklı ?
Teo94
Kayıtlı Üye
21.11.2016 12:13
2
Herkesin satın aldığı hesaplar ile işlem yaparsanız tabiki 10000 hesap olsa bile 10 beğeni gider sitenizi açın doğal olarak kullanıcı çekin üyelikleri kimse ile paylaşmayın 1 ay içerinde sistem tam olarak verimli kullanabilirsiniz şuan sistem üzerinde gerekli test yapılıyor herhangi bir sorun yok işlemlerde lütfen hesapları kontrol ediniz instagram tarafında doğrulama işlemine düşmediğinden emin olunuz.
mehmet33
Kayıtlı Üye
21.11.2016 14:57
3
Merhaba,
Zaten satın almadım. Doğal olarak reklam vererek sayfalar'da paylaşarak üye kasmaktayım.
Bunun dışında başka bir işlem gerçekleştirmiyorum.
Şuanda 1000 Kişiye ulaştık ama halen beğeni olsun takip olsun 10'u geçmiyor kesinlikle.
Bunun sorun olduğunu düşünüyorum.
Saygılarımla.
NOT: Şifre denemesi yapıyorum herhangi hiç bir problem görünmüyor. minimum 380 hesap üyelik bilgilerini değiştirmemiş vede aynı.
Testlerini bizzat yaptık.
Zaten satın almadım. Doğal olarak reklam vererek sayfalar'da paylaşarak üye kasmaktayım.
Bunun dışında başka bir işlem gerçekleştirmiyorum.
Şuanda 1000 Kişiye ulaştık ama halen beğeni olsun takip olsun 10'u geçmiyor kesinlikle.
Bunun sorun olduğunu düşünüyorum.
Saygılarımla.
NOT: Şifre denemesi yapıyorum herhangi hiç bir problem görünmüyor. minimum 380 hesap üyelik bilgilerini değiştirmemiş vede aynı.
Testlerini bizzat yaptık.
leaveyiit
Kayıtlı Üye
12.12.2016 06:43
4
Aynı sorunu bende yaşıyorum panelde taze taze kasılmış 400 user var ama gönderilen takipci 1 / 4 arası bazen de 5 şaka gibi
Teo94
Kayıtlı Üye
14.12.2016 15:04
5
Yeni versiyonda Yönetici Paneli > Anasayfa kısmında aktif hesap bölümü var burada kaç hesap aktif ise o kadar işlem yapılır hesaplarda oturum düştü ise hesaplar kısmında otomatik oturum aç eklendi oturum düşmüş ve şifresi olan hesaplarda teker teker oturum açar ayrı sekmede açık bırakmanız gerekir.
Войдите, чтобы написать ответ
Вам необходимо войти в систему, чтобы ответить в этой теме.
Вход для клиентовПрисоединиться к обсуждению
Войдите или зарегистрируйтесь, чтобы создать новую тему или ответить.
Совет дня
ИЗМЕНИТЬ
DDoS-защита на уровне 7 включает в себя продвинутый движок JS-проверки для фильтрации трафика ботов.
СОВЕТ 1/4