Açık Portları Sorgulamak (10011,9987,2010) (TCP/UDP)

Rıdvan.D.
Süper Admin
22.08.2013 23:34 1
Öncelikle Linux sunucunuzda "tcpdump -nn port 10011" gibi port kontrol komutunu çalıştırınız. 10011 yenine kontrol etmek istediğiniz portu yazın. Eğer sunucuda tcpdump yüklü değil ise yüklemek için "yum install tcpdump -y" komutunu uygulayın.

"tcpdump -nn port 10011" komutunu uygulayınca 10011 portuna gelen tüm istekleri göreceksiniz. Eğer şuanda herhangi bir istek gelmiyor ise aşağıdaki linkten siz bu porta bir istek gönderebilirsiniz. İstek geldiğinde komut satırında otomatik olarak sunucuya gelen isteğe dair paket detayları görüntülenecektir. Eğer istek geldiğinde bu detayları görüyorsanız sunucunuza 10011 port erişiminde herhangi bir problem yoktur.

Sunucuya istek gelmesinde problem yok fakat oyun, program gibi uygulamalar o port üzerinden işlem yapamıyor, çalışmıyor, bağlanılamıyor ise kurduğunuz uygulama veya oyunun port ayarlarında veya sisteminde bir problem olabilir.

Porta istek göndermek için: http://www.base64online.com/port-check.php
Bahadir
Kayıtlı Üye
27.08.2013 03:22 2
Sunucudaki apache , mysql server bunları kapattım fakat yine aynı problem fransa lokasyonla Türkiye lokasyon arasındaki fark nedir acaba fransa lokasyon olanlar girebiliyorda Türkiye lokasyon neden giremiyor listedeki tüm işletim sistemlerini denedim 32 bit ve 64 bit olmak üzere hepsinde aynı problem.
yqt355
Kayıtlı Üye
28.08.2013 01:10 3
Biri Yardımcı Olabilrmi Server Kurdum Putty den Ayarlarını Yapamıyorum ??
Bahadir
Kayıtlı Üye
30.08.2013 03:03 4
Evet test ettim ve portun kapalı olduğu sonucunu aldım lütfen açık diye iddia etmeyelim artık bu kadar kişinin sunucusunda kapalı teamspeak ile ilgili yerli yabancı bir çok forum sitesini ziyaret ettim hatamı log dosyalarımı paylaştım bir çok çözüm denedim hiç biri işe yaramadı kesinlikle sunucu taraflı bir şey olduğu kesindi yani
Rıdvan.D.
Süper Admin
30.08.2013 13:59 5
Belirttiğiniz sayfada "Port 10011 is open at 91.93.151.127" yazmaktadır.

Port açık görünmektedir.

Ayrıca konuda belirttiğim portun açık olup olmadığını sorgulamak içindir. Sizin bu testiniz ile porttan isteği karşılayan programın açık olup olmadığını sorgulamak içindir.
Bahadir
Kayıtlı Üye
30.08.2013 14:39 6
Cevabınız için teşekkürler bu kadar kişi sorun yaşıyor ts ile ilgili detaylıca etraflıca bi ilgilenilse bu sorunun kaynağı bi bulunsa ?
mersinliplayer
Kayıtlı Üye
29.03.2016 22:37 7
windows için ts3 yatqa queriy porunu nasıl değiştirildi hakkında bilgisi olan yazıversin lütfen şimdide teşekürler..

Wọle lati kọ idahun kan

O gbọdọ wọle lati kọ idahun si koko yii.

Wọle Ọmọ ẹgbẹ

Darapọ mọ Ifọrọwerọ

Wọle tabi forukọsilẹ lati ṣii koko tuntun tabi fesi.

Ìmọ̀ràn ti Ọjọ́
PARO

Idaabobo DDoS Layer 7 pẹlu ẹrọ ijerisi JS to ti ni ilọsiwaju lati ṣe àlẹmọ ijabọ bot.

ÌMỌ̀RÀN 1/4

Jẹ ki a gbe ọ lọ si Yöncü!

Kàn sí wa fún ìgbé iṣẹ́ rẹ kíákíá láti ọràá àwọn olùpèsè mìíràn sí ilé-iṣẹ́ wa pẹ̀lú ìtìlẹ́yìn kíákíá 24/7.

Fọọmu Gbigbe

Imudaniloju Idunadura

Ṣe o da ọ loju pe o fẹ ṣe idunadura yii?