返回分类

650 Kullanıcı var takipçi 3 şaka gibi

mehmet33
Kayıtlı Üye
20.11.2016 10:39 1
Merhabalar,

http://prntscr.com/d9i1ik

650 ye yakın kullanıcı var Ama takipçi yorum beğeni gönderirken 5 10 tane max gönderiyor.

Nasıl yardımcı olabilirsiniz ?

Sorun neyden kaynaklı ?
Teo94
Kayıtlı Üye
21.11.2016 12:13 2
Herkesin satın aldığı hesaplar ile işlem yaparsanız tabiki 10000 hesap olsa bile 10 beğeni gider sitenizi açın doğal olarak kullanıcı çekin üyelikleri kimse ile paylaşmayın 1 ay içerinde sistem tam olarak verimli kullanabilirsiniz şuan sistem üzerinde gerekli test yapılıyor herhangi bir sorun yok işlemlerde lütfen hesapları kontrol ediniz instagram tarafında doğrulama işlemine düşmediğinden emin olunuz.
mehmet33
Kayıtlı Üye
21.11.2016 14:57 3
Merhaba,

Zaten satın almadım. Doğal olarak reklam vererek sayfalar'da paylaşarak üye kasmaktayım.

Bunun dışında başka bir işlem gerçekleştirmiyorum.

Şuanda 1000 Kişiye ulaştık ama halen beğeni olsun takip olsun 10'u geçmiyor kesinlikle.

Bunun sorun olduğunu düşünüyorum.

Saygılarımla.

NOT: Şifre denemesi yapıyorum herhangi hiç bir problem görünmüyor. minimum 380 hesap üyelik bilgilerini değiştirmemiş vede aynı.

Testlerini bizzat yaptık.
leaveyiit
Kayıtlı Üye
12.12.2016 06:43 4
Aynı sorunu bende yaşıyorum panelde taze taze kasılmış 400 user var ama gönderilen takipci 1 / 4 arası bazen de 5 şaka gibi
Teo94
Kayıtlı Üye
14.12.2016 15:04 5
Yeni versiyonda Yönetici Paneli > Anasayfa kısmında aktif hesap bölümü var burada kaç hesap aktif ise o kadar işlem yapılır hesaplarda oturum düştü ise hesaplar kısmında otomatik oturum aç eklendi oturum düşmüş ve şifresi olan hesaplarda teker teker oturum açar ayrı sekmede açık bırakmanız gerekir.

登录以发表回复

您必须先登录才能回复此主题。

会员登录

参与讨论交流

登录或注册后即可发起新话题或发表回复。

每日贴士
更改

Layer 7 DDoS 防御包含高级 JS 验证引擎,可有效过滤恶意自动化机器人流量。

提示 1/4

让我们帮您迁移至 Yöncü!

联系我们,即可通过 24/7 全天候快速支持将您的服务从其他服务商快速迁移到我们公司。

转移申请表

交易确认

您确定要执行此操作吗?